Som gjorda för varann- Sophie Kinsella

Betyg 3.6
12h 57min
369 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Ava är romantiker ut i fingerspetsarna. Tinder och nätdejtande – nej tack! Algoritmer är för amatörer. Ava tror på den stora, oväntade kärleken – den som dyker upp när man minst anar det. För att avsluta den där romanen hon alltid velat skriva, och komma över sitt ex, beger hon sig till Italiens kust på en idyllisk skrivretreat.

Under retreaten får ingen använda sitt namn eller berätta om sin bakgrund, och Ava (eller ”Aria” som hon kallar sig) blir snabbt insvept i den italienska magin, tillsammans med de andra skrivande främlingarna. Hon möter också ”Dutch” – en galet snygg engelsman, och de två förälskar sig handlöst i varandra. Det kan inte bli mer perfekt!

Men när retreaten tar slut måste de återvända till London – och bli Ava och Matt igen. Och trots den enorma passionen visar det sig att Ava och Matt är ganska olika varandra. Visst, de är så kära man kan bli – men är de verkligen kompatibla?

Som gjorda för varann är Sophie Kinsella i högform. En underbart romantisk komedi som rör sig mellan Londons vardag och magiska sommarveckor i Italien. Förälskelse, förvecklingar, stökiga hundar och ljudet av syrsor – låt dig svepas med!
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
12h 57min
Sidor e-bok:
369
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-05-05
Förlag ljudbok:
Printz publishing
ISBN ljudbok:
9789177714101
Förlag e-bok:
Printz publishing
ISBN e-bok:
9789177714095

© Printz publishing (Ljudbok)

© Printz publishing (E-bok)