Som man sår

- Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt

Betyg 4.3
14h 14min
348 Sidor
Sebastian Bergman
bookCoverFor

Beskrivning

Sebastian Bergman och kollegerna på Riksmord är tillbaka med besked! Som man sår, Hjorth/Rosenfeldts sjunde bok, utspelar sig tre år efter händelserna i En högre rättvisa.

Tre mord utförda under bara några få dagar har satt skräck i Karlshamn. Vanja Lithner och hennes medarbetare på Riksmord är pressade att hitta och stoppa prickskytten innan hen dödar igen. Men det finns inga ledtrådar, inga vittnen och till synes inga samband mellan offren.

Sebastian Bergman har valt en lugnare tillvaro sedan han blivit morfar och arbetar som psykolog och terapeut på deltid. Men när han en dag kontaktas av en australier som har sökt upp honom för att bearbeta sina erfarenheter i samband med tsunamin 2004, då Sebastian själv förlorade fru och dotter, vänds allt uppochner.

Efter mordet Billy begick i Uppsala tre år tidigare har han fortsatt att döda. Nu ska han bli pappa och bestämmer sig - aldrig mer. Men omständigheter gör att det förflutna gör sig påmint. Frågan är hur långt Billy är villig att gå för att inte bli avslöjad.

Som man sår är den sjunde och näst sista delen i Hjorth/Rosenfeldts romanserie som sålt 1,6 miljon exemplar bara i Sverige och 5 miljoner runt om i världen.
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

7

Tid ljudbok:
14h 14min
Sidor e-bok:
348
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-08
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113117409
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113115405

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)