Som om ingenting hänt- Anette Nyberg

Betyg 3.7
7h 57min
285 Sidor
Feelgoodserien Glättringefasaden
bookCoverFor

Beskrivning

Lisa flyttar hem med familjen till Glättringe, där hon vuxit upp. Hon ska i lugn och ro packa upp och styla sitt nya hem. Men det tänkta livet förändras snabbt när hennes mamma insjuknar och Lisa måste ta hand om mammas café.

Det blir en hektisk tillvaro med brödbak, stamkunder och missnöjda medarbetare. Hon utsätts för en mängd prövningar men börjar trots allt snart att trivas. Tillsammans med sin syster bestämmer hon sig för att ta över caféverksamheten som de tänker ge ett ansiktslyft.

Lisas man börjar samtidigt bete sig konstigt. Vad är det som händer, hon känner inte igen honom. Till slut får hon svaret som chockar henne. Hennes värderingar och hennes äktenskap sätts på prov. Vem är hon egentligen gift med och vem kan hon lita på?

Som om ingenting hänt är en berättelse om vänskap, relationer och att nå sina mål även i motgångar. Att samla kraft nog att möta sin omgivning när livet inte blir riktigt som man tänkt sig och de som stått en närmast sviker.

Det är författaren Anette Nybergs debutroman. Hennes mål är att skriva böcker som berör i genren relationsroman och feelgood. Det kommer att komma en fristående uppföljare där vi kan följa Lisa framöver i feelgoodserien om Glättringefasaden.

Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
7h 57min
Sidor e-bok:
285
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-03-26
Förlag ljudbok:
Bookea
ISBN ljudbok:
9789189349483
Förlag e-bok:
Bookea
ISBN e-bok:
9789189349506

© Bookea (Ljudbok)

© Bookea (E-bok)