Sommaren då katten flyttade

- Eli Åhman Owetz

Betyg 4.1
7h 29min
258 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Fortsättningen på Eli Åhman Owetz succé Brevvännerna!

Två år har gått sedan morgonen då Malin lämnade honom. Anders som i vanliga fall älskar sitt jobb i skogen jobbar och jobbar utan att känna någon arbetsglädje. Saknaden är blytung och han förmår inte gå vidare i livet. Malin var Anders stora kärlek. Han hade slarvat bort henne. Tur att Katten funnits, både som tröst och sällskap. Men sedan ett par dagar är Katten försvunnen. Har han också tröttnat och lämnat Anders?

Två år har gått sedan den där kvällen när han sa att han ville skiljas. Att han hade träffat en annan som skrattade och ville ha honom. Kristian hade varit Nillas stora kärlek. Hon hade slarvat bort honom. Men när hon vaknar den här morgonen är klumpen av saknad i magen äntligen borta. Flytten till det lilla nedgångna men charmiga stenhuset med en trädgård i stort behov av omvårdnad har kanske gjort sitt till slut. Och när hon går ut på trappan med morgonkoppen kaffe har hon fått besök. Det sitter en katt på nedersta trappsteget och tittar upp på henne.

Sommaren då katten flyttade är fortsättningen på Eli Åhman Owetz älskade roman Brevvännerna. Det är en ärlig och varm berättelse om saknad och om att våga släppa taget och börja om på nytt. Det är den nionde boken i romanbygget Söderbergasviten, där Brevvännerna kom tvåa i Årets bok 2020.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
7h 29min
Sidor e-bok:
258
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-05-04
Förlag ljudbok:
Printz publishing
ISBN ljudbok:
9789177714927
Förlag e-bok:
Printz publishing
ISBN e-bok:
9789177714910

© Printz publishing (Ljudbok)

© Printz publishing (E-bok)