Rekordskolan 4: Sommarlägret

- Katarina Ekstedt

Betyg 4.8
1h 5min
Rekordskolan
bookCoverFor

Beskrivning

Äntligen dags för sommarlägret!

Efter dramat med Siljes fallskärm får hon äntligen återse Rurik och Kostas och alla andra som också vunnit platser på det spännande sommarlägret. Nu vill de så klart sätta nya, spännande rekord i udda sommarsaker! På dagarna paddlar de kanot, rider på åsnor och klättrar högt upp i exotiska träd. På kvällarna grillar de rekordmarshmallows och berättar spökhistorier kring lägerelden.

Men ingen rök utan eld - Vad är det egentligen för stort som rör sig i vattnet utanför lägret och vad är det för prasslande ljud som hörs varje kväll utanför kompisarnas tält? Deras truppledare Tommi säger att det bara är vågor och vinden, eller en tvättbjörn som rotar efter mat, men Kostas är säker på att han hör en röst som viskar något ... och Silje vet att de såg en lång tjock svans försvinna ner i vattnet.

Samtidigt är både Siljes familj och rektorn Vladimika fast beslutade att ta henne tillbaka till Toppskolan så fort terminen börjar. Hur ska hon lyckas undvika det?

Rekordskolan Sommarlägret! är del fyra i den populära serien om de lite udda vännerna Kostas, Rurik och Silje och deras liv på Rekordskolan. Serien handlar om rekord, vänskap och äventyr och är skriven av författarduon Anna Winberg och Katarina Ekstedt. Illustrerad av Carolina Ståhlberg och Maria Breiwald.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Del:

4

Tid ljudbok:
1h 5min
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-05-14
Förlag ljudbok:
StorySide
ISBN ljudbok:
9789179892883

© 2020 Storyside (Ljudbok)