Sommarmöten

Betyg 3.6
10h 40min
359 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Utsedd till ÅRETS BÄSTA FEELGOOD 2021 i Goodreads Choice Awards.

Poppy och Alex. Alex och Poppy. De har egentligen ingenting gemensamt. Hon är impulsiv, han är jordnära. Hon har en omättlig reslust, han föredrar att stanna hemma med en bok. Och ändå, av en lycklig slump, har de varit bästa vänner ända sedan de gick på college. Och varje år, i tio års tid, har de gjort en resa tillsammans, bara Poppy och Alex.

Tills för två år sedan, när de förstörde allt. Och de har inte pratat sedan dess.

Poppy borde ha allt hon önskar, men hon har fastnat i gamla hjulspår. Hon inser att senast hon var riktigt lycklig var under den där sista resan med Alex. Så hon bestämmer sig för att försöka övertala honom att följa med på ännu en sommarresa. Mirakulöst nog tackar han ja.

Nu har hon en vecka på sig att lappa ihop deras vänskap. Om hon bara kan undvika elefanten i rummet som hela tiden har hotat deras utåt sett perfekta relation … Vad kan gå fel?

Författare:

Översättare:

Anna Thuresson

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

10h 40min

Sidor e-bok:

359

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-06-30

Förlag ljudbok:

Lavender Lit

ISBN ljudbok:

9789189306097

Förlag e-bok:

Lavender Lit

ISBN e-bok:

9789189306103

© Lavender Lit (Ljudbok)

© Lavender Lit (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Sommarmöten -
Ljudbok, E-bok

Mysig men förutsägbar!

Julia

Min favoritförfattare i genren

Anna-Karin

Lite seg

Jan

Jag har läst den fysiskt och inte lyssnat på den. Jag tror nämligen att det blir mer förvirrande med kapitälerna och tillbaka blickarna när man lyssnar. Därav skulle jag nog rekommendera att läsa den fysiskt än att lyssna, på just denna. Skitbra bok, lättläst och man vill inte sluta, man blir kär i karaktärens kärlek. Dock som många andra säger så är den uppenbar och därav kan va lite frustrerande i början men blir bättre och bättre desto längre in man kommer

Iza