Somna nu är en rogivande mediation som lär dig somna snabbt och kan dramatiskt förbättra din sömn och livskvalitet. 
Den här meditationen kan användas av alla som har svårt att sova eller om du vill slappna av och släppa spänningar när du känner att du behöver komma ner i varv. Det kan vara svårt att somna ibland när vi har många tankar i huvudet. När du lyssnar regelbundet på denna meditation kommer du uppleva att du sover bättre och att du klarar av vardagens utmaningar på ett mer fokuserat och lätt sätt
Du kan med fördel lyssna på den varje gång du ska sova, desto fler gånger du lyssnar på denna meditation desto lättare kommer du att somna. Du kan med fördel kombinera denna med någon annan av Mindful meditations seriens ljudfiler.
Att i perioder ha svårt att sova råkar de allra flesta ut för någon gångi livet och det kan bero på flera olika anledningar. Den här meditationen har som fokus i att slappna av och att stilla dina tankar så du kan bli iugn och sova hela natten. Med varsam guidning får du börja med att slappna av och bli lugn i kroppen för att göra din sömn lugn och rofull. I kombination med stärkande affirmationer kommer du kunna släppa ev oro som kan störa din sömn. Den kan med fördel kombinerad med andra program som tex andningsankret eler kroppskanning för att snabbt komma ner i varv. Långvariga sömnproblem kan behövas utredas av läkare och den här meditation är ett kompliment till ev behandling.

Camilla Gyllensvan har arbetat beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapi utbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Trainer i NLP Hypnos, Time Line Therapy® Nlp Coaching och arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Hon håller utbildningar på Internationell nivå och är en ansedd utbildare och expert på snabb varaktig förändring. Under det senaste decenniet har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler varav Somna sanbbt var en av de mest lyssn ade ljudfilerna 2020.

För mer info besök www.camillagyllensvan.se


Visa mer