Sörens granne - erotiska noveller- Cupido

33min
19 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Kommande bok

Ljudbok: 2022-07-08

Beskrivning

"Under den senaste månaden har Sören pratat i timmar om Bente, och idag har vi kommit överens om att han ska göra ett nytt försök att få med henne. Samtalet de hade över häcken förra gången hade enligt Sören visat på intresse, så idag satsar vi allt.

Hon ler lite blyg mot honom när han först stryker över hennes arm och låter handen glida upp till den runda axeln. Snart smeker han hennes bröst på utsidan av blusen, och hon svarar med en svag rysning och med hårda bröstvårtor. Jag sitter - småleende, tror jag - i sovrummets enda stol, en rosa fåtölj, och undrar vad Bente skulle känna om hon visste om min underbara utsikt genom sovrummets glasdörr och in i vardagsrummet. Alldeles intill den vita soffan. Och var kommer jag in i leken?"

Läs också Mellan kvarteren.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Emelie Robin Eklund
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
33min
Sidor e-bok:
19
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-05-19
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726724356
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726723687

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)