Sov gott!- Helena Kubicek Boye

31 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Här kommer äntligen en ny bok av författaren bakom succén Sömnsagor, med fem helt nyskrivna sömnsagor och de allra bästa tipsen för en lugn och skön nattning. Helt enkelt den perfekta boken att ta till när barnet inte kan somna på kvällen!
Precis som i förra boken har sömnsagorna utvecklats med inspiration från bland annat KBT och mindfulness och utformats för att barnet ska gå ner i varv, släppa jobbiga tankar och somna lugnt. I den här boken får du dessutom fördjupad kunskap om ditt barns sömn och ännu fler konkreta tips och råd att ta till när sömnen strular.
Psykologen och sömnexperten Helena Kubicek Boye har under många år hjälpt både vuxna och barn att skapa goda sömnrutiner och komma tillrätta med sömnproblem. Här svarar hon på vanliga frågor som: Vad är normal sömn? Hur hjälper man barnet med mörkerrädsla och mardrömmar? Vad gör man som förälder när tålamodet tryter under evighetslånga läggningar? Du får dessutom de bästa tipsen kring nedvarvning och avslappning, och mycket mer.
Bokens vackra och stämningsfulla illustrationer av Laura Di Francesco tar läsaren med in i drömmens värld och hjälper både stora och små att komma till ro.
Format:
E-bok
Sidor e-bok:
31
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-09-18
Förlag e-bok:
Rabén & Sjögren
ISBN e-bok:
9789129726343

© Rabén & Sjögren (E-bok)