Spejarens lärling 10 - Kejsaren av Nihon-Ja

- John Flanagan

Betyg 4.6
12h 37min
399 Sidor
Spejarens lärling
bookCoverFor

Beskrivning

Horace har svårt att hålla sig utanför en uppseglande konflikt under sitt uppdrag i kejsardömet Nihon-Ja och snart dras även spejaren Will in i stridigheterna.

HORACE ÄR FÖRSVUNNEN. Det har gått månader sedan han sändes till kejsarens hov i Nihon-Ja och han har varken återvänt eller sänt bud. Så Will, Evanlyn och Alyss beger sig iväg för att ta reda på vad som har hänt.
Det visar sig att Horace har gjort det förbjudna han har blivit indragen i en politisk maktkamp i det avlägsna riket. Senshikrigarna har gjort uppror och Horace har valt att stödja den avsatte kejsaren. Will och Horace måste nu hitta personer som vågar slåss mot de tränade Senshikrigarna. Samtidigt måste rivalerna Alyss och Evanlyn tillsammans söka hjälp hos ett mystiskt bergsfolk.

John Flanagan växte upp i Sydney, Australien och drömde alltid om att bli författare. Istället för böcker skrev han under många år reklamtexter och utvecklade även en populär teveserie i sitt hemland. Serien om Will, spejarens lärling, var från början en samling korta historier som Flanagan skrev till sin son, som var mycket mindre än alla sina kompisar. Han ville visa att det fanns sånt som var roligt att läsa och att man inte behövde vara stor och stark för att vara hjältemodig. (Numera är sonen stor och stark, men älskar fortfarande att läsa Spejarens lärling.) John Flanagan bor i en förort till Sydney med sin fru och skriver fortfarande på nya delar till serien. Han har en son, två döttrar och fyra barnbarn.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ingmar Wennerberg
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

10

Tid ljudbok:
12h 37min
Sidor e-bok:
399
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-02-08
Förlag ljudbok:
B. Wahlströms
ISBN ljudbok:
9789132198687
Förlag e-bok:
B. Wahlströms
ISBN e-bok:
9789132163296

© B. Wahlströms (Ljudbok)

© B. Wahlströms (E-bok)