Spejarens lärling 2 - Det övergivna landet

- John Flanagan

Betyg 4.5
5h 52min
185 Sidor
Spejarens lärling
bookCoverFor

Beskrivning

Baron Morgarath lyckades undkomma efter sitt misslyckade försök att ta över tronen och ett lugn har lagt sig över kungariket Araluen. Men ryktet säger att han planerar sitt nästa drag, gömd i Nattregnebergen med en armé av wargaler vagt människoliknande, bestialiska varelser. Kung Duncan inser att han måste samla sina styrkor och göra sig redo för krig. Han ger också spejaren Halt i uppdrag att spionera på Morgarath och dennes skoningslösa armé, djupt inne i fiendeland. Men för att komma dit måste Halt först bestiga de branta, klippiga Nattregnebergen

Spejarens lärling: De första åren är en prequel till världssuccén Spejarens lärling. Här får läsarna veta mer om den legendariske spejaren Halt, som hittills mest varit känd som Wills mästare.

John Flanagan växte upp i Sydney, Australien och drömde alltid om att bli författare. Istället för böcker skrev han under många år reklamtexter och utvecklade även en populär teveserie i sitt hemland. Serien om Will, spejarens lärling, var från början en samling korta historier som Flanagan skrev till sin son, som var mycket mindre än alla sina kompisar. Han ville visa att det fanns sånt som var roligt att läsa och att man inte behövde vara stor och stark för att vara hjältemodig. (Numera är sonen stor och stark, men älskar fortfarande att läsa Spejarens lärling.) John Flanagan bor i en förort till Sydney med sin fru och skriver fortfarande på nya delar till serien. Han har en son, två döttrar och fyra barnbarn.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ingmar Wennerberg
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
5h 52min
Sidor e-bok:
185
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-09-15
Förlag ljudbok:
B. Wahlströms
ISBN ljudbok:
9789132198601
Förlag e-bok:
B. Wahlströms
ISBN e-bok:
9789132163210

© B. Wahlströms (Ljudbok)

© B. Wahlströms (E-bok)