Spejarens lärling 9 - Sårad i ödemarken

- John Flanagan

Betyg 4.5
11h 4min
364 Sidor
Spejarens lärling
bookCoverFor

Beskrivning

Den falske profeten Tennyson är på flykt för att slippa straffas för de brott som han och Särlingasekten begick i Clonmel. Samtidigt är spejaren Will, hans mentor Halt och vännen Horace honom i hälarna. De tre gör sitt yttersta för att stoppa Tennyson innan han tar sig över gränsen till Araluen.
Men Tennyson är inte heller ensam. Två av Särlingasektens lönnmördare är fortfarande i livet och mitt ute i ödemarken tvingas Will inse att vissa fiender är överlägsna till och med den mest rutinerade spejare. Utkämpar Will och Halt sin sista strid tillsammans?

John Flanagan växte upp i Sydney, Australien och drömde alltid om att bli författare. Istället för böcker skrev han under många år reklamtexter och utvecklade även en populär teveserie i sitt hemland. Serien om Will, spejarens lärling, var från början en samling korta historier som Flanagan skrev till sin son, som var mycket mindre än alla sina kompisar. Han ville visa att det fanns sånt som var roligt att läsa och att man inte behövde vara stor och stark för att vara hjältemodig. (Numera är sonen stor och stark, men älskar fortfarande att läsa Spejarens lärling.) John Flanagan bor i en förort till Sydney med sin fru och skriver fortfarande på nya delar till serien. Han har en son, två döttrar och fyra barnbarn.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ingmar Wennerberg
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

9

Tid ljudbok:
11h 4min
Sidor e-bok:
364
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-02-01
Förlag ljudbok:
B. Wahlströms
ISBN ljudbok:
9789132198670
Förlag e-bok:
B. Wahlströms
ISBN e-bok:
9789132163289

© B. Wahlströms (Ljudbok)

© B. Wahlströms (E-bok)