Spelet om kärleken
    
Dela boken    
Den unga Fortuna Grimwood kommer ensam och förtvivlad till London. Genom ödets nyck blir markisen av Thane den som tar hand om henne - när han inte spelar kort med hertigen av Accrington! Slott och marker byter ägare, Thane söker med alla medel vinna tillbaka de ägor som Accrington orättmätigt lurat till sig.
Fortuna beundrar Thane över allt annat, men han behandlar henne märkligt - och antyder att hennes namn inte alls är Grimwood ...
Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker. Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Visa mer