Spider-Man - Chock och rädsla- Marvel

Betyg 4.4
8min
Spider-Man
bookCoverFor

Beskrivning

New York City har drabbats av en rad oförklarliga inbrott. I Spider-Mans område har det skett flera teknikrelaterade stöldkupper i datorbutiker, nystartade teknikföretag och liknande och på varje ställe är säkerhetssystemet kortslutna. Och i Ghost-Spiders område är det en annan tjuv som härjar, som inte lämnar några spår efter sig alls ... Spider-Man och Ghost-Spider bestämmer sig för att slå ihop sina kloka huvuden och hitta skurkarna tillsammans, men det är lättare sagt än gjort!

\"Med stora krafter följer ett stort ansvar!\" Följ med Peter Parker aka Spider-Man när han svingar sig runt i New Yorks gator och bekämpar brottslingar och superskurkar!

Följ med till MARVELS fantastiska universum! Lyssna på häftiga berättelser med Avengers Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms Marvel, Star-Lord, Deadpool och alla andra hjältar och skurkar från MARVELS otroliga skattkammare. Ta på dig din mantel och hitta din inre superhjälte – nu drar vi på fartfyllda äventyr!
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
8min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-30
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726705539

© Saga Egmont (Ljudbok)