Spöket i skolan

- Helena Bross

Betyg 4.2
12min
Klass 1b
bookCoverFor

Beskrivning

"- Följ med, säger Alex. De smyger fram mot fönstret. Plötsligt tänds lampan i källaren. De ser en hemsk figur. Ett skelett! Ett skelett i svart kappa ..."

I morgon börjar Siri och Lova i skolan. De kan knappt vänta! Alex och hans lillebror Vicke, som också ska börja i deras klass, ska gå till skolan för att titta och Siri och Lova följer med. Alex är stor och tuff. Han försöker skrämma dem med historien om spöket som bor i skolans källare. Och där i källarfönstret syns faktiskt något som rör sig … Plötsligt är Alex inte lika kaxig längre.

"Klass 1b" är en serie böcker som handlar om Klass 1b. Här får vi möta en skolklass i en serie fristående böcker, där varje bok har något eller några av barnen i klassen som huvudpersoner. "Spöket i skolan" är en vardagsnära, varm och spännande bok med hög igenkänningsfaktor. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva.

Helena Bross är författare, översättare och lågstadielärare, med en stor produktion av lättlästa böcker för nybörjarläsare bakom sig.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Serie:

Del:

1

Tid ljudbok:

12min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-03-22

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176514306

Vad andra tycker

Recensioner av Spöket i skolan - Ljudbok

Jätte bra 👍 men det finns inge uppläsning

Vilma

Superbra

Den här boken är toppen

Emma