Spökfången- Jens Henrik Jensen

Betyg 4
19h 10min
512 Sidor
Nina Portland
bookCoverFor

Beskrivning

En omsorgsfullt planerad avrättning av två ledare i Esbjergs undre värld sätter i gång ett blodigt gängkrig. Trots detta plockas den mycket respekterade kriminalassistenten Nina Portland till allas förvåning bort från utredningen och skickas iväg på ett till synes högst banalt uppdrag.

Ett privatplan har störtat vid Danmarks västkust och en passagerare har avlidit av sina skador. Ett rutinärende för Nina, som egentligen bara har att avskriva det som en olyckshändelse. Men ett antal omständigheter kring olyckan får henne att misstänka att allt kanske inte står rätt till.

Under tiden som gängkriget kulminerar i en regelrätt familjetragedi infinner sig högt uppsatta personer inom underrättelsetjänsten i staden och plötsligt tar fallet med flygolyckan en ny och mycket dramatisk vändning. Med ombord på planet fanns nämligen dessutom en topphemlig passagerare, som nu är spårlöst förvunnen.

En internationell skandal tar form och Nina slungas in i de mest kaotiska dygnen i sitt liv. Det blir allt svårare för henne att skilja mellan sanning och lögn, och i kulisserna står en mycket ljusskygg person och betraktar händelsernas förlopp för att slå till så fort tillfälle uppstår.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Leif Jacobsen
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
19h 10min
Sidor e-bok:
512
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-10-28
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Polaris
ISBN ljudbok:
9789177952572
Förlag e-bok:
Bokförlaget Polaris
ISBN e-bok:
9789177952589

© Bokförlaget Polaris (Ljudbok)

© Bokförlaget Polaris (E-bok)