Stad av aska

- Cassandra Clare

Betyg 4.3
15h 1min
417 Sidor
The Mortal Instruments
bookCoverFor

Beskrivning

Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. "The Mortal Instruments" är den framgångsrika internationella urban fantasy-serien som sålt 14 miljoner exemplar och översatts till 36 språk.

Clary Fray önskar att livet bara kunde återgå till det normala. Men vad är normalt när du är en demondräpande skuggjägare, vars mamma ligger medvetslös i en magipåverkad koma och du plötsligt kan se varulvar, vampyrer och älvor på gatorna?Clary försöker dra sig undan från skuggvärlden för att kunna hänga mer med Simon (är han kanske mer än en vän?), men Jace tänker inte släppa henne så lätt. Och den enda chansen Clary har att hjälpa sin mamma är om hon söker upp Valentine, den ondskefulle skuggjägaren som mördat hennes morföräldrar – och dessutom är hennes pappa …

Stad av aska är den andra delen i serien "The Mortal Instruments". Första delen i serien heter Stad av skuggor. Stad av skuggor har även blivit storfilm, med Lily Collins och Jamie Campbell Bower (Caius i Twilight-filmerna) som Clary och Jace. Läs mer på www.cassandraclare.com.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Jan Risheden

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

2

Tid ljudbok:

15h 1min

Sidor e-bok:

417

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-04-18

Förlag ljudbok:

StorySide

ISBN ljudbok:

9789170368998

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163876912

© 2014 Storyside (Ljudbok)

© Bonnier Carlsen (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Stad av aska - E-bok, Ljudbok

:)

Gunilla

Spännande och kommer lyssna vidare på serien.

Marie

Öppnar boken och läser en sida. Nästa dag läser man två sidor.

Ulf

Första var bättre

Fett seg i början men efter ca 60% blev den mycket bättre. Något som är komiskt är att de inte klippt bort när den som läser säger fel. ”Nej igen” ”sa Isabell till isabell”

Olivia