Stad av skuggor

- Cassandra Clare

Betyg 4.1
15h 35min
452 Sidor
The Mortal Instruments
bookCoverFor

Beskrivning

Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. Här finns demoner, vampyrer, varulvar, trollkarlar, älvor, skönhet, skräck och passion. The Mortal Instruments är den mest framgångsrika internationella urban fantasy-serien vid sidan av Twilight de senaste åren.
Det är en vanlig söndagskväll och sommarlov. Clary Fray har fått med sig sin bästa vän Simon till klubben hon gillar, Pandemonium. Men det blir allt annat än en vanlig kväll, det blir början på Clarys nya liv. Clary blir vittne till hur tre ungdomar med konstiga tatueringar och vapen (tjejen har en piska!) dödar en kille inne på klubben. Om det nu är en "kille". Han ser väldigt konstig ut på slutet och hans kropp försvinner utan minsta blodspår. Och det är uppenbart att det bara är Clary som kan se mördarna. Det blir om möjligt ännu konstigare nästa dag då en av mördarna, Jace, dyker upp på samma fik som Clary och Simon. Och samma kväll försvinner Clarys mamma spårlöst ...
Stad av skuggor har även blivit storfilm, med Lily Collins och Jamie Campbell Bower (Caius i Twilight-filmerna) som Clary och Jace. Läs mer på www.cassandraclare.com.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Jan Risheden

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

15h 35min

Sidor e-bok:

452

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-04-18

Förlag ljudbok:

StorySide

ISBN ljudbok:

9789170368981

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163876318

© 2014 Storyside (Ljudbok)

© Bonnier Carlsen (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Stad av skuggor - E-bok, Ljudbok

En bok för de som söker en fantasi värd och en fantastisk upplevelse.

Gunilla

Lika bra som sist jag läste den!

jennika

Helt ok

Fredrik

Helt okej bok faktiskt

Moa Renström