Stark och smärtfri med Mental träning
  
Stark och smärtfri Mental träning för att släppa värk och smärta
Under perioder kan i uppleva smärta och värk pga stress eller annan mental påfrestning.
En del av oss kan uppleva kroniska tillstånd där värk är en del avvardagen.
Den här inspelningen kan hjälpa dig slappna av och minska smärtnivån, det kan vara smärta i kroppen, huvudet eller annan fysisk smärta som du vill minska.
Att träna oss i att slappna av och acceptera smärtan hjälper många att uppleva mindre smärta.
Och den här övningen kan hjälpa dig minska smärta orsakat av stress, sömn eller spänningar i kroppen. Det kan vara huvudvärk, migrän eller muskel och ledvärk.
Genom att regelbundet träna på att slappna av och aktivt låta vår kropp vara i ett avslappnat tillstånd kan ge kortare och länge smärtlindring.
Den här ljudinspelningen kan med fördel lyssnas på närhelst du behöver under dagen eller på kvällen, du kan även kombinera den med någon annan inspelning ifall du behöver slappna av och landa i kroppen eller har svårt att sova.
Den här inspelningen skall utföras liggande och med hörlurar:
Långvarig smärta skall alltid undersökas av läkare.
Den är ljudinspelningen skall ses som ett komplement till ev annan behandling av smärta.
Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon arbetar med att utbilda i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon är även utbildad i KBT och ACT.
20 minuter
Visa mer