STHLM DELETE

Betyg 4.3
18h 39min
481 Sidor
Top dog
bookCoverFor

Beskrivning av boken

På nytt möter vi Emelie och Teddy, det ofrivilliga paret från Jens Lapidus storsäljande Vip-rummet. Hon: nybliven advokat på glassiga byrån. Han: kåkfararen som försöker leva på rätt sida lagen, numera som advokatbyråns fixare och specialutredare. I STHLM DELETE dras de in en härva med djupa förgreningar i Stockholms olika världar, där historien lever i nuet och hotar alla inblandade.

Ett larm går och en väktare blir kallad till ett hus ute på Värmdö.

Där väntar inget vanligt inbrott utan ett lik: en människa som blivit massakrerad.

En ung man påträffas svårt skadad i närheten av brottsplatsen. Han häktas som skäligen misstänkt för mordet. Emelie Jansson åtar sig i hemlighet att vara hans försvarare, trots att hennes arbetsgivare på byrån är emot det.

Vem är den mördade på Värmdö? Och varför leder så många spår till Mats Emanuelsson, mannen som Teddy kidnappade för länge sedan? Medan Emelie i hemlighet börjar nysta i fallet tvingas Teddy konfrontera sitt förflutna, samtidigt som hans vilsne systerson Nikola är på väg att göra om alla hans misstag. Snart är de indragna i ett spel med galet höga insatser som får våldsamma konsekvenser för dem alla.

STHLM DELETE handlar om människor som försöker utplåna sin bakgrund, som gör vad som helst för att ömsa skinn när de satt allt på spel. Den berättar om en värld som raderar chanserna för vissa och ger andra enorma fördelar. Det här är Jens Lapidus i explosiv högform.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Serie:

Del:

2

Tid ljudbok:

18h 39min

Sidor e-bok:

481

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-10-07

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176510629

Förlag e-bok:

Wahlström & Widstrand

ISBN e-bok:

9789146226253

Vad andra tycker

Recensioner av STHLM DELETE -
Ljudbok, E-bok

Good

Lotta

Seg ,bra uppläsare

Stina

Bra

Anna

Bra Bok😊👍

Nicklas