Strandhotellet

- Micke Hansen, Christina Olséni

Betyg 4.1
9h 40min
282 Sidor
Mord i Falsterbo
bookCoverFor

Beskrivning

Egon, 85 år och singel, upplever sitt livs mest omtumlande sommar. När han och de övriga i pensionärsgänget ger sig ut i Ragnars nyinköpta segelbåt går det inte helt enligt plan. Ombord hittar de nämligen båtens tidigare ägare, Gustav Sparre, död. Utan att tänka på konsekvenserna bestämmer sig Egon och Ragnar för att slänga honom överbord, men olyckligtvis fastnar kroppen i en tamp. Det blir stor uppståndelse i Skanörs hamn när båten anlöper med Gustav Sparre i släptåg.

Det visar sig snabbt att han inte dött en naturlig död och Skanörs poliser har fått ett komplicerat spaningsmord på halsen. När det kort därpå inträffar ytterligare ett dödsfall i hamnen, riktas pressens blickar mot den idylliska badorten i söder. Samtidigt som kraven på poliserna ökar, bestämmer sig Egon för att testa nätdejting. Under signaturen En charmör från Skanör kastar han sig huvudstupa in i dejtingens förtrollade värld. Det slutar i total katastrof.

Strandhotellet är fjärde delen i den humoristiska deckarserien Mord i Falsterbo, skriven av författarduon Christina Olséni och Micke Hansen. Humor och lättsamt hanterade mord i idyllisk småstadsmiljö är deras signum.

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

4

Tid ljudbok:

9h 40min

Sidor e-bok:

282

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-06-04

Förlag ljudbok:

Bokfabriken

ISBN ljudbok:

9789176295939

Förlag e-bok:

Bokfabriken

ISBN e-bok:

9789176295892

© Christina Olséni och Micke Hansen (Ljudbok)

© Christina Olséni och Micke Hansen (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Strandhotellet - E-bok, Ljudbok

😊

Melvin

👍

Ove

Småtrevlig och lite spännande 😊

Pia

Så roligt och underhållande. Så underbart att lyssna på Anton som ger alla inblandade så härliga karaktärer.

Susanna