Strandhotellet

Betyg 4.1
9h 40min
282 Sidor
Mord i Falsterbo
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Egon, 85 år och singel, upplever sitt livs mest omtumlande sommar. När han och de övriga i pensionärsgänget ger sig ut i Ragnars nyinköpta segelbåt går det inte helt enligt plan. Ombord hittar de nämligen båtens tidigare ägare, Gustav Sparre, död. Utan att tänka på konsekvenserna bestämmer sig Egon och Ragnar för att slänga honom överbord, men olyckligtvis fastnar kroppen i en tamp. Det blir stor uppståndelse i Skanörs hamn när båten anlöper med Gustav Sparre i släptåg.

Det visar sig snabbt att han inte dött en naturlig död och Skanörs poliser har fått ett komplicerat spaningsmord på halsen. När det kort därpå inträffar ytterligare ett dödsfall i hamnen, riktas pressens blickar mot den idylliska badorten i söder. Samtidigt som kraven på poliserna ökar, bestämmer sig Egon för att testa nätdejting. Under signaturen En charmör från Skanör kastar han sig huvudstupa in i dejtingens förtrollade värld. Det slutar i total katastrof.

Strandhotellet är fjärde delen i den humoristiska deckarserien Mord i Falsterbo, skriven av författarduon Christina Olséni och Micke Hansen. Humor och lättsamt hanterade mord i idyllisk småstadsmiljö är deras signum.

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

4

Tid ljudbok:

9h 40min

Sidor e-bok:

282

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-06-04

Förlag ljudbok:

Bokfabriken

ISBN ljudbok:

9789176295939

Förlag e-bok:

Bokfabriken

ISBN e-bok:

9789176295892

© Christina Olséni och Micke Hansen (Ljudbok)

© Christina Olséni och Micke Hansen (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Strandhotellet

Härlig feelgood ! Med en av mina favorituppläsare

Britt-Marie

Inte den bästa i serien,

Linda

Har lyssnat på alla fyra böckerna i serien Mord i Falsterbo och intrigen och spänningen i böckerna blev bara bättre och bättre desto fler jag lyssnade på. Uppläsaren är dramatisk och har en perfekt förmåga och timing att fånga alla komiska ögonblick.

Uffe

Som vanligt är dessa böcker väldigt trevliga med lagom antal mord och episoder

Lisbeth