Striden om Olympen

Betyg 4.8
9h 46min
310 Sidor
Percy Jackson
bookCoverFor

Beskrivning av boken

För sista gången får du möta Percy Jackson, som upptäcker att han är född till att vara något mer än en vanlig människa … Han är född till hjälte!

Den mäktiga titanen Kronos förbereder en attack på Olympen och den sista striden närmar sig. Halvguden Percy har det som vanligt tufft, och nu har han just fått ta del av en profetia. På hans sextonde födelsedag är det han, Percy Jackson, som ska välja sida. Det är han som ska avgöra vilka som ska stå som slutliga segrare – gudarna eller titanerna. Men är det verkligen honom profetian handlar om och kommer han i så fall att göra rätt val? Kronos är farlig, hans armé enorm och de kommer allt närmare. Låt dig uppslukas i det sista, spännande äventyret och ta reda på hur allt slutar.

I USA är Rick Riordans böcker om Percy ett superfenomen i Twilight-klass. De övriga delarna är "Född till hjälte", "Monsterhavet", "Titanernas förbannelse" och ”Kampen om labyrinten”.

Författare:

Översättare:

Torun Lidfeldt BagerTorun Reuterswärd

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

5

Tid ljudbok:

9h 46min

Sidor e-bok:

310

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-05-25

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179770433

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163881305

Vad andra tycker

Recensioner av Striden om Olympen -
E-bok, Ljudbok

Rick riorden är BÄST👍Jag har även läst olympens hjältar och serien om Apollon och dom är bara bäst! Fick första boken i somras och har följt serien sen dess. Jag tröttnar ALDRIG fasten jag läst alla böcker 📕 5 gånger! Rekommenderar starkt denna bok för alla som gillar grekisk mytologi eller vill lära sig mer om den😀🤓

Stina

Bästa boken någonsin

Mamma och Svante 🏆

Luke 😭

Sanna & Alfred

Den här boken var alldeles FÖR bra😎

Abbe