Superbitcharna 2 - Superbitcharna gör bort sig

- A. Audhild Solberg

Betyg 4.6
3h 59min
133 Sidor
Superbitcharna
bookCoverFor

Beskrivning

Anne Bea och hennes bästa vän Nils är fortfarande långt ifrån populärast i sjuan. Men de är inte längre ensamma. Deras kompisgäng har faktiskt blivit så stort att de fyller ett helt bord i matsalen. Dessutom är klassens superbitchar ovänner, så Anne Bea får äntligen vara ifred. Som om inte det vore nog har bandet Fuck Justin fått sin första spelning, på självaste Halloween. Frågan är bara vem som ska sjunga. Snart inser Anne Bea att livet är en berg-och-dalbana. När man precis har nått toppen så bär det iväg neråt. Och så fort man klarat av en ny uppförsbacke så rasar man utför igen. Fast det kan förstås alltid dyka upp en oväntad sväng som förändrar allt.

Superbitcharna gör bort sig är uppföljaren till Kampen mot superbitcharna, en varm, rolig och träffsäker skildring av det sociala spelet i klassrummet.

Sagt om Kampen mot superbitcharna:
OMG! A. Audhild Solbergs debutroman är en charmbomb som kommer att glädja tolvåringar i alla åldrar.
- DAGBLADET

Verkligheten är sällan lika enkel, men här fungerar fiktionen som pepp och inspiration. /.../ Boken är skruvad och humoristisk men doftar också alldeles äkta och unken högstadiekorridor.
-Göteborgs­Posten
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ylva Kempe
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
3h 59min
Sidor e-bok:
133
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-05-16
Förlag ljudbok:
B. Wahlströms
ISBN ljudbok:
9789132170683
Förlag e-bok:
B. Wahlströms
ISBN e-bok:
9789132168161

© B. Wahlströms (Ljudbok)

© B. Wahlströms (E-bok)