Superhjältarna 2- Disney

Betyg 3.9
Disney
bookCoverFor

Beskrivning

Superhjältarna är tillbaka, men deras hjältemodiga gärningar får inte längre omvärldens beundran! Nu är det Helens tur att visa vad hjältarna kan, medan Bob passar barnen. Men inget går enligt plan, och en ny skurk hotar mänskligheten. Familjen Parr måste än en gång jobba ihop för att rädda staden från total ödeläggelse – och är lättare sagt tän gjort, hur super man än är ... Kommer de att lyckas?

Följ med ​​på supercoola superhjälteäventyr med SUPERHJÄLTARNA. Slåss mot farliga skurkar med starka Mr. Incredible, smyga runt hörn och genom sprickor med Elastaflickan, bli osynlig med Violet, spring iväg med superhastighet med Dash och flyg som en eldkula med Jack-Jack. Nu är vi iväg!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!
Författare:
Översättare:
Hanna GrafIda Johansson
Format:
E-bok
Serie:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-01-12
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726757774

Vad andra tycker

Recensioner av Superhjältarna 2 - E-bok

Hmmmmmmmmmm

Daniel