Svärmodern

- Moa Herngren

Betyg 4.1
9h 46min
255 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

Som ensamstående mamma har Åsa och hennes son alltid varit nära. Men den relationen, som Åsa har tagit för given, förändras när sonen träffar sin flickvän. När paret akut behöver någonstans att bo ställer Åsa sin egen lägenhet till förfogande. Men att plötsligt bo tillsammans med sin vuxne son och hans flickvän ställer helt andra krav på relationerna. Och när Åsa en dag, med de godaste av intentioner, råkar få veta något hon inte borde, blir det början på en konflikt som kommer att splittra hennes familj.

Missförstådd lämnas Åsa med en ny bild av sin sons uppväxt, fylld av anklagelser hon inte alls känner igen. Är det verkligen han själv bakom orden, eller har han låtit sig påverkas av någon annan? Det blir smärtsamt uppenbart för Åsa att den viktigaste personen i hennes sons liv inte längre är hon själv, utan hennes svärdotter. Och när hennes egen mamma går bort, så upptäcker hon att ingen längre finns vid hennes sida.

Svärmodern är en stark berättelse om de närmaste relationerna vi har, och hur svårt det kan vara att förhålla sig till varandra när roller man sett som självklara bryts upp och förändras.

Författare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

9h 46min

Sidor e-bok:

255

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-05-15

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113099910

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113099927

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Svärmodern - E-bok, Ljudbok

Bladvändare!

Lisa

Wow! Komplex, mångfasetterad. Som läsare/lyssnare går man aldrig säker i sina ständiga försök att analysera och diagnostisera karaktärerna. Intressant bladvändare som verkligen tog sig under huden på mig. Jag ryser fortfarande.

Maria Viktoria

Så tät, sorglig, mänsklig och berörande. Underbar. Dra lärdom av detta.

Sara

Jättebra bok. Välskriven. Så mycket ångest. Och sorglig. Går sönder lite ❤️

Lina