Svärmodern- Moa Herngren

Betyg 4.1
9h 46min
255 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Som ensamstående mamma har Åsa och hennes son alltid varit nära. Men den relationen, som Åsa har tagit för given, förändras när sonen träffar sin flickvän. När paret akut behöver någonstans att bo ställer Åsa sin egen lägenhet till förfogande. Men att plötsligt bo tillsammans med sin vuxne son och hans flickvän ställer helt andra krav på relationerna. Och när Åsa en dag, med de godaste av intentioner, råkar få veta något hon inte borde, blir det början på en konflikt som kommer att splittra hennes familj.

Missförstådd lämnas Åsa med en ny bild av sin sons uppväxt, fylld av anklagelser hon inte alls känner igen. Är det verkligen han själv bakom orden, eller har han låtit sig påverkas av någon annan? Det blir smärtsamt uppenbart för Åsa att den viktigaste personen i hennes sons liv inte längre är hon själv, utan hennes svärdotter. Och när hennes egen mamma går bort, så upptäcker hon att ingen längre finns vid hennes sida.

Svärmodern är en stark berättelse om de närmaste relationerna vi har, och hur svårt det kan vara att förhålla sig till varandra när roller man sett som självklara bryts upp och förändras.
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 46min
Sidor e-bok:
255
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-05-15
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113099910
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113099927

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)