Svärmor : En krim-feelgood i coronatider

- Johan Elfner

Betyg 3.8
8h 20min
247 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag rekommenderar den här boken till alla som gillar feelgood av det lite elakare slaget. Det är alltid kul när författare vågar tänja på gränserna i en genre och hitta nya vägar som utvecklar den." - Eva-Lisa Dezmin

Livet leker för det förälskade paret Tess och Magnus som startar en konferensverksamhet som går galant. De blir omtalade och pengarna rullar in. Fram tills corona sätter stopp för verksamheten: plötsligt har de skulder. Kanske kan Magnus stenrika mamma Margareta hjälpa dem med ett lån? Men nej, snålare människa finns inte. Dessutom avskyr hon sin svärdotter. Ett sista försök ska göras på svärmors 85-årsdag. Men Tess blir smittad med corona. Ska hon ändå besöka sin svärmor, tro?

Härifrån följer en händelseutveckling där hemligheter avslöjas och nya tillkommer. Vems sida ska Magnus välja? Hur är Berggren, Margaretas sedan länge alltiallo, egentligen inblandad? Och när poliskommissarie Haddock börjar nysta ställs allt på sin spets. Svärmor är en rolig, snabb och bitsk historia med färgstarka karaktärer. En underhållande bok som ställer en del moraliska frågor.

JOHAN ELFNER har även gett ut vuxenromanen Den oskyldiga bedragerskan och serien om Monsterstationen för barn och ungdom.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
8h 20min
Sidor e-bok:
247
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-17
Förlag ljudbok:
Ordalaget Bokförlag
ISBN ljudbok:
9789174694857
Förlag e-bok:
Ordalaget Bokförlag
ISBN e-bok:
9789174694840

© Ordalaget Bokförlag (Ljudbok)

© Ordalaget Bokförlag (E-bok)