Svartfågel- Frida Skybäck

Betyg 4
12h 15min
359 Sidor
Fredrika Storm
bookCoverFor

Beskrivning

En kall vintermorgon jagas en ung kvinna ut på isen på Vombsjön där hon går igenom och drunknar. Hon är nyinflyttad i skånska Harlösa och ingen verkar veta vem hon är eller varför hon kommit dit. Polisutredaren Fredrika Storm, som är uppvuxen i den lilla byn, tar sig an fallet tillsammans med sin nya kollega Henry Calment. Men utredningen blir komplicerad när det visar sig att flera av spåren leder till mörka hemligheter i Fredrikas egen familjehistoria. Vad har den drunknade kvinnan för koppling till Tobias Falk som lämnade byn tjugo år tidigare, och hur hänger fallet samman med Fredrikas mamma som försvann spårlöst samma sommar?

Svartfågel är en stämningsfull kriminalroman som utspelar sig i kontrastrika Skåne och rör sig mellan Lunds fina kvarter och den utsatta glesbygden. Det är den första boken i en serie om utredarna Fredrika Storm och Henry Calment.

Frida Skybäck bor i Skåne med sin man och deras två barn. Hon har skrivit både historiska och samtida relationsromaner som sålt i hundratusentals exemplar bara i Sverige och nominerats till flera priser. Nu är hon aktuell med kriminalromanen Svartfågel.
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
12h 15min
Sidor e-bok:
359
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-08-24
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Polaris
ISBN ljudbok:
9789177957706
Förlag e-bok:
Bokförlaget Polaris
ISBN e-bok:
9789177957713