Svikaren

- Katarina Wennstam

Betyg 4
10h 5min
312 Sidor
Justitia-serien
bookCoverFor

Beskrivning

Det rör sig helt klart om hämnd. För att fotbollsspelaren Sebastian Lilja vänt sin egen klubb ryggen och skrivit på för konkurrenten. Jävla Bajenfitta! Du ska dö! Du pissade på oss! Sebastian Lilja fick sitt sista år i livet förstört av anonyma hot. Men det gör å andra sidan saken ganska enkel för kriminalinspektör Charlotta Lugn. Det är naturligtvis en urspårad supporter som huggit kniven i Liljas kropp över sjuttio gånger. Och målsägarbiträdet Shirin Sundin får förklara för Sebastians föräldrar hur sport kan få människor att känna ett sådant hat.

Men det är något som inte stämmer. Nya fakta kommer fram under utredningen som pekar i en helt annan riktning. Inte på en anonym våldsverkare utan någon som stått Sebastian Lilja nära. Väldigt nära.

Katarina Wennstams skakande skildring av våld och intolerans i sportens värld. En sund själ i en död kropp.

Författare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

4

Tid ljudbok:

10h 5min

Sidor e-bok:

312

Språk:

Svenska

Utgiven:

2012-02-27

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173486040

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100128029

Vad andra tycker

Recensioner av Svikaren - Ljudbok, E-bok

💫👌👍

Eva

Otroligt dålig inspelning av boken. Inga pauseringar mellan avsnitten. Både boken och uppläsningen var mycket bra men den dåliga produktionen störde lyssnarupplevelsen.

Monika

Tacksam om ljudboken klipps om. Pauseringarna mellan stycken och kapitel är bortklippta. Allt är i en enda röra. Inget fel på uppläsaren.

Gerd

Jobbig uppläsning/dårlig reidigering, allt flöt i hop liksom.

Sara Marja