Svikna förtroenden

- Annika Duvert

Betyg 3.9
11h 54min
377 Sidor
Alexandra Steen
bookCoverFor

Beskrivning

En ung kvinna försvinner från ett flyktingboende för ensamkommande barn. Hon har bara varit i Sverige i tre dagar och hennes försvinnande är ett mysterium. Samtidigt som den unga kvinnans försvinnande undersöks hittar kriminalinspektör Alexandra Steen ett par av sin pappas gamla dagböcker. Hon bestämmer sig för att en gång för alla ta reda på vad som hände när hennes mamma och pappa dog och hennes lillasyster försvann. Mitt i allt hittas en död polis i Steningeskogen och snaran börjar dras åt. Finns det några kopplingar mellan hennes pappas död och den mördade polisen?

Svikna förtroenden är den fjärde boken i serien om Alexandra Steen och poliserna i Märsta.

Innehållet i boken är helt och hållet uppdiktat. Boken är enbart skapad med syftet att underhålla och alla likheter med verkliga personer eller händelser som förekommer är oavsiktliga. Miljöerna beskrivs som de ser ut i verkligheten men har ibland ändrats för att passa bättre in i handlingen.

Annika Duvert, 1968, är en svensk deckarförfattare som skrivit ett flertal romaner sedan sin debut. Hon kommer från Märsta och bor kvar där med sin familj.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

4

Tid ljudbok:
11h 54min
Sidor e-bok:
377
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-03-19
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726449990
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726370416

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)