Svuren till tystnad- Inger Gammelgaard Madsen

Betyg 3.9
11h 44min
345 Sidor
Roland Benito
bookCoverFor

Beskrivning

Den unge Tobias Abrahamsen är spårlöst försvunnen efter en utekväll i Århus. De vänner han träffat under kvällen har ingen aning om vart han kan ha tagit vägen. Men med en familjetragedi färskt i minnet blir fallet extra personligt för polisen Roland Benito. Och fastän utredningen till en början står och trampar vatten får den snart en ny skjuts när en obehaglig upptäckt görs i ett kloster. En ung kvinna har blivit mördad - och tillvägagångssättet ger även den mest erfarne utredaren kalla kårar. Har kvinnans död något med Tobias försvinnande att göra?

En numera arbetslös Anne Larsen kan inte låta bli att följa en spännande story när den dyker upp, trots att hon lagt journalistlivet bakom sig. Via omvägar kopplas hon så småningom ihop med Irene Benito, fru till Roland, som befinner sig i en hotfull situation. Ett förrädiskt lugn vilar över familjen Benito, men förr eller senare bubblar allting upp till ytan. Frågan är bara när...

"Svuren till tystnad" är den fjärde fristående delen i Inger Gammelgaard Madsens serie om polisen Roland Benito och journalisten Anne Larsen.

Inger Gammelgaard Madsen, född 1960, är en dansk grafisk designer och kriminalförfattare från Århus. Hon debuterade 2008 med Dockan (Dukkebarnet) och har sedan dess gett ut flertalet kriminalromaner om Roland Benito, som har gjort succé i hemlandet Danmark.
Uppläsare:
Översättare:
Elin Pirttimaa Rosén
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

4

Tid ljudbok:
11h 44min
Sidor e-bok:
345
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-05-17
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726539974
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726918519

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)