Sweet home Dalarna

Betyg 3.8
12h 3min
315 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Hovslagarlärlingen Madde Johansson trivs med sitt trygga liv i den lilla byn i Dalarna där hon vuxit upp. Livet lunkar på med jobb, chipskvällar i soffan och regelbundna ligg med exet Jonte, och på fredagskvällarna drar bästisen Klara med henne till hotellet för att dricka öl. Och det räcker väl så, eller hur?

När stockholmaren Niklas en varm sommardag blåser in i Maddes liv förändras allt. Hans ljusblåa ögon och smittande busighet får Madde att för första gången förälska sig. Och när sommaren går mot sitt slut väcks en stor fråga: ska Madde våga följa med Niklas tillbaka till storstaden och lämna sitt älskade Dalarna? Hur vet man var man hör hemma? Och finns det något att lära sig av idolen Janis Joplins text Try just a little bit harder?

Sweet Home Dalarna är en humoristisk feelgoodroman med hög igenkänning av författaren till ljudbokssuccén Byvalla. Karin Janson presenterar här en ovanligt uppfriskande huvudhjältinna som är lika älskvärd som egen. Det här är sommarläsning som både roar och berör.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

12h 3min

Sidor e-bok:

315

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-06-10

Förlag ljudbok:

Printz publishing

ISBN ljudbok:

9789177713166

Förlag e-bok:

Printz publishing

ISBN e-bok:

9789177712947

Vad andra tycker

Recensioner av Sweet home Dalarna -
E-bok, Ljudbok

Bra semesterbok. Underbar uppläsning av Hanna Dorsin!!

Sara

Mysig bok i oerhört bra inläsning! Som sagt, feel-good som också lyckas bra med att bekräfta alla sorters fördomar om både lantisar och stadsbor…

Kajsa

Mysig bok.

Elin

Bra

Lättlysnat

Hans