Sweet Home Dalarna- Karin Janson

Betyg 3.8
12h 3min
315 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Varm romcom som rör sig mellan Dalarnas mylla och Stockholms puls!

Hovslagarlärlingen Madde Johansson trivs med sitt trygga liv i den lilla byn i Dalarna där hon vuxit upp. Livet lunkar på med jobb, chipskvällar i soffan och regelbundna ligg med exet Jonte, och på fredagskvällarna drar bästisen Klara med henne till hotellet för att dricka öl. Och det räcker väl så, eller hur?

När stockholmaren Niklas en varm sommardag blåser in i Maddes liv förändras allt. Hans ljusblåa ögon och smittande busighet får Madde att för första gången förälska sig. Och när sommaren går mot sitt slut väcks en stor fråga: ska Madde våga följa med Niklas tillbaka till storstaden och lämna sitt älskade Dalarna? Hur vet man var man hör hemma? Och finns det något att lära sig av idolen Janis Joplins text Try just a little bit harder?

Sweet Home Dalarna är en humoristisk feelgoodroman med hög igenkänning av författaren till ljudbokssuccén Byvalla. Karin Janson presenterar här en ovanligt uppfriskande huvudhjältinna som är lika älskvärd som egen. Det här är sommarläsning som både roar och berör.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
12h 3min
Sidor e-bok:
315
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-06-09
Förlag ljudbok:
Printz publishing
ISBN ljudbok:
9789177713166
Förlag e-bok:
Printz publishing
ISBN e-bok:
9789177712947

© Printz publishing (Ljudbok)

© Printz publishing (E-bok)