Syndaren ska vakna

- Linda Ståhl

Betyg 4
11h 26min
334 Sidor
Höllviken-deckare
bookCoverFor

Summering av boken

Hemmafrun Yvonne Tengbom försvinner spårlöst från sitt hem i Höllviken. Reub Thelander, ny på sin post som kriminalchef, tar sig an fallet tillsammans med höggravida kollegan Estrid Berg. De hittar snart tecken på att allt inte är som det ska: Yvonne tycks inte ha levt det stillsamma familjeliv som alla runt henne trott.

Den kontroversiella författaren Alex Carsén befinner sig i Stockholm när hon läser om försvinnandet. Trots att fallet inte verkar ha någon koppling till tematiken i hennes böcker, som gör henne till en ständig måltavla för hot och hat, kan hon inte släppa det.

I Linda Ståhls deckardebut finns ett dynamiskt persongalleri, ett oemotståndligt driv och ett psykologiskt djup. Syndaren ska vakna är första delen i en deckarserie om den normbrytande kriminalchefen Reub Thelander och kollegorna vid Vellingepolisen.

»En rafflande och uppseendeväckande debut. Syndaren ska vakna är en deckare som bryter ny mark och utmanar stereotyper, samtidigt som den har alla klassiska element.« Johannas Deckarhörna

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

11h 26min

Sidor e-bok:

334

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-04-29

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113111803

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113111797

Vad andra tycker

Recensioner av Syndaren ska vakna - Ljudbok, E-bok

Å herregud vad långsamt uppläsaren läser.

Jennie

Oväntat bra och smart skrivet. Mycket bra uppläst

Esther

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Malin

😕

Per-Arne