Systrarna på Grubbesta 3: Louise - historisk erotik

Systrarna på Grubbesta 3: Louise - historisk erotik

Beskrivning av boken

"Genom den tunnslitna bomullsskjortan kände hon hans starka muskler röra sig när hans händer ivrigt smekte hennes kropp utanpå de hindrande kläderna. Först när hennes händer nådde ner till det grova läderskärpet som höll hans byxor uppe stannade hon till ett ögonblick."
Louise hade inte samma betänkligheter som sina systrar, äktenskap och passion behövde inte gå hand i hand. Hon hade aldrig dragits till män i hennes egen samhällsklass och tänkte att om hon fick till ett bra giftermål så kunde hon hitta passionen någon annanstans. Kanske hos stallpojken?

Hedvig och Gustaf har fyra döttrar. Medan Gustaf spenderar det mesta av sin tid med jaktlaget eller på klubben planerar Hedvig hur hon ska få till bra giftermål för sina döttrar. Men döttrarna har egna tankar och när de blir tillräckligt gamla längtar de efter att känna den passion som de läst om i sina undangömda böcker. Systrarna på Grubbesta är en historisk erotisk novellserie i fyra delar i samma stuk som serien Familjen Bridgerton.

Bakom pseudonymen Britta Bocker döljer sig en författare som gärna låter sina noveller utspela sig i en förgången tid. I en tid med skarpa gränser mellan olika samhällsskikt, och där mannen alltid har makten, uppstår både maktspel och erotiska spänningar.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Systrarna på Grubbesta 3: Louise - historisk erotik