Systrarna på Kreta

Betyg 3.4
7h 7min
219 Sidor
Anna Lindblom-serien
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Systrarna på Kreta är den första delen i den nyskapande charterdeckarserien om reseledaren Anna Lindblom. Underhållande och lättsam läsning för semestern.

Anna är den nya reseledaren som gör sin första säsong i Grekland. Hon är nyfiken och förväntansfull på vad Kreta ska ge. Men mitt ibland den turkosblå idyllen ligger något ondskefullt och dallrar. Det dröjer inte mer än en dag så hittas en av chartergästerna död i sin hotellägenhet. Har han begått självmord? I bakgrunden lurar ett hemligt sällskap som hjälpt kvinnor i årtusenden att bli av med våldsamma män – för gott. Anna kan inte låta bli att börja undersöka vad som har hänt. En googling på resenärerna visar att det finns flera samband mellan dem. Hon delar med sig av sina tankar till den charmige polisen Stefanos som stöttar henne. Men resten av den grekiska poliskåren uppmanar henne att sluta gräva i det som har hänt. Kan Anna släppa saken, eller är hon faktiskt mördaren på spåren? Systrarna på Kreta har tidigare utgivits i e-boksformat under titeln Olyckssystrar.

Författare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

7h 7min

Sidor e-bok:

219

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-05-05

Förlag ljudbok:

Hoi Audio

ISBN ljudbok:

9789175572130

Förlag e-bok:

Hoi Förlag

ISBN e-bok:

9789176972816

© Hoi Audio (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Systrarna på Kreta -
E-bok, Ljudbok

Jag tyckte inte alls om uppläsaren, hon borde kanske läst boken en gång innan. Det vart jobbigt att lyssna på så jag orkade inte ens lyssna klart på hela boken

Carina