Ta det som en man

- Hampus Nessvold

Betyg 4.2
1h 29min
bookCoverFor

Summering av boken

Vi killar får fortfarande lära oss att vi ska kunna ta en smäll, och inte får gråta eller snacka om känslor. Men jag tror att vi och alla omkring oss skulle må bättre av en förändring. En förändring som börjar med oss själva - med att vi män och killar vågar ifrågasätta mansrollen och visa vilka vi är under den hårda ytan. Vi måste våga visa oss för varandra och prata om våra erfarenheter för att tillsammans kunna överge de destruktiva och begränsande manlighetsnormer som inte bara skadar samhället, utan också oss själva.

Det här är mitt bidrag. Varken förskönat eller med ansvar för moral. Mot machokulturen, för en ny sorts manlighet.

Hampus Nessvold är ett ungt stjärnskott som artist och programledare i TV och radio som nu gör en personlig djupdykning i mansrollen.

I kapitlen om sex, våld, vänskap, porr, kärlek och kroppskomplex delar han med sig av sina erfarenheter av till exempel manlig vänskap, olycklig kärlek, bögtest, sexmisslyckanden, och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder. För alla som är eller känner en ung man.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

1h 29min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-09-06

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176516652

Vad andra tycker

Recensioner av Ta det som en man - Ljudbok

Väldigt humoristisk med samtidigt spännande att lyssna på. Hade hoppats den var lite längre för att kunna skratta ännu lite till!

Hanna

Så viktig bok! 🤩

Thea

En av dom bästa jag lyssnar på

Noah

Finns du 😘🎶🙌👍🏻

Eva