Ta mig härifrån - Carolines bok 2

Ta mig härifrån - Carolines bok 2

Beskrivning av boken

Äktenskapet med Jesper hänger på sköra trådar och Caroline Stierna försöker vara positiv. Deras helt olika juristkarriärer skapar ständiga konflikter, och när Jesper tackar ja till att försvara en känd maffiamördare utan att berätta för henne känner hon sig otryggare än någonsin.
Just när Caroline håller på att krascha totalt lyckas miljonären och entreprenören Alastair Smalls fånga upp henne. På något sätt vet han exakt vad hon behöver, och hon ger sig av på ännu en affärsresa till hans lyxiga värld. En värld som det är alldeles för enkelt att vänja sig vid ...

Delen om Caroline i serien Bokklubben Basic Instinct innehåller en mörkare spin på klassisk chick-lit och skildrar en mogen kvinnas krokiga väg genom äktenskap, hemligheter och att försöka hitta sig själv. Serien tillhör genren erotisk romance och kan bäst beskrivas som en modern Sex and the City.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Ta mig härifrån - Carolines bok 2