Tabu: 10 noveller av B. J. Hermansson - erotisk novellsamling

Tabu: 10 noveller av B. J. Hermansson - erotisk novellsamling

Beskrivning av boken

Tabu är en samling erotiska noveller som utforskar det som enligt konventionerna gränsar till det olovliga. Genom att låta sina karaktärer släppa på hämningarna och ge efter för sina innersta begär vidgar författaren B.J. Hermansson såväl på deras som läsarens vyer. Här skildras bland annat den dominanta relationen mellan en chef och en anställd, samt åtrån som uppstår mellan en student och hennes tjugo år äldre litteraturprofessor; vi får möta karaktärer som förför och låter sig förföras, utforskar förbjudna platser och tänjer på gränserna mellan rätt och fel.

Novellsamlingen innehåller novellerna: Trekanten, Tiotusen meter, Till chefens förfogande, Syndafjället, Sexkryssningen, Magistern, Leka med elden, Gigolo, Fotografen, En vågad lek.

B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller, och har översatts till flera språk. Hermansson låter med skicklighet sina berättelser skifta mellan det rappa och poetiska. Samtidigt inspirerar texternas underliggande ton läsaren att tänka kring, och ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Tabu: 10 noveller av B. J. Hermansson - erotisk novellsamling