Tacksägelsen- Björn Hellberg

Betyg 3.8
7h 30min
Sten Wall
bookCoverFor

Beskrivning

En blåsig och ruggig höstkväll blir en Herrens tjänare massakrerad till döds på det mest bestialiska vis. Mordet på den varmhjärtade och högt ansedde medborgaren upprör naturligtvis Stadens invånare. Men det brutala brottet visar sig bara vara inledningen till en serie kusliga och makabra händelser där ondskan ges fria tyglar.

Björn Hellbergs kriminalroman Tacksägelsen har lånat sin titel från en känd väckelsesång, och det är också i frikyrkomiljö som denna spännande och våldsamma historia utspelar sig. Med blick för vardagslivets alla små detaljer och människors dolda sidor, mejslar Hellberg fram en deckare av klassiskt snitt med varm medkänsla och starkt engagemang.

BJÖRN HELLBERG är sedan länge etablerad som en av Sveriges mest lästa kriminalförfattare. Han har dessutom skrivit många böcker om tennis och varit en av programledarna i SVT:s stora publiksuccé På spåret.

Författare:

Format:

Ljudbok

Serie:

Del:

11

Tid ljudbok:

7h 30min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2011-11-08

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789186795177

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Tacksägelsen - Ljudbok

Hemsk uppläsning där normal samtalston varvas med en mycket högljudd och skrikig ton. Inte mysigt att ha boken på i köket eller i sängen. Får sänka ljudet när det skriks men sedan hör man inte när samtalstonen blir normal igen och man får höja ljudet igen.

Connie

Lättlyssnat och bra läst

Alltid bra böcker av Hellberg

Bo-Lennart