Tagen (En Riley Paige-Rysare — Bok 2)

Tagen (En Riley Paige-Rysare — Bok 2)

Beskrivning av boken

Kvinnor blir mördade i New York och deras kroppar hittas mystiskt hängande i kedjor. Med FBI på fallet, och med de bisarra morden — och avsaknandet av ledtrådar — så finns det bara en agent de kan vända sig till: Riley Paige.

Riley, som fortfarande återhämtar sig från sitt senaste fall, är motvillig till att ta sig ann ett nytt fall, speciellt då hon är övertygad om att en annan seriemördare är på fri fot och att han har siktet inställt på henne. Hon vet dock att hennes förmåga att sätta sig in i en mördares tankesätt och hennes träffsäkra instinkter är vad som behövs för att lösa fallet, och hon kan bara inte säga nej — även om det visar sig vara mer än vad hon kanske kan hantera.

Rileys sökande tar henne med på en absurd resa rakt in i mördarens psyke, en resa som leder henne till barnhem, mentalsjukhus, och fängelser, all i syfte att förstå vad som driver en psykopat. När hon förstår vad mördaren är kapabel till så inser hon att tiden är knapp och att han snart kommer slå till igen. Men när hennes nya jobb plötsligt är hotat och när hennes egen familj blir en måltavla så blir det för mycket för henne, och kanske är det mer än vad hon kan klara av— och kanske är det försent också.

En mörk psykologisk rysare med hjärtkramande spänning, TAGEN är bok 2 i en spännande ny serie -- med en lättomtyckt ny karaktär — som kommer få dig att vilja läsa utan uppehåll till sent in på nätterna.

Bok 3 i serien om Riley Paige finns snart tillgänglig.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Tagen (En Riley Paige-Rysare — Bok 2)