Tålamod - erotisk novell

Tålamod - erotisk novell

Beskrivning av boken

"Jag kommer låta dig knulla mig nu, Max. Var mjuk, var långsam och låt det vara länge."

Max Campbell är van vid att få som han vill. Eddie Patterson är van vid att göra som Max vill. Som älskare och gamla kollegor är det inget nytt för Max och Eddie med hemliga beröringar eller ett snabbt ligg på jobbtoaletten. Men det var då. Nu har Eddie sålt sin andel, lämnat företaget och flyttat från stan. Max är trött på meningslösa engångsligg och trött på att runka, men han är kåt. Så han sätter sig i bilen för att hälsa på sin gamla vän i hopp om att få som han vill – på sina villkor.

Men Eddie har andra planer. Han tänker låta Max jobba hårt för det han vill ha. Men kanske kan det vara värt väntan, om Max bara har lite tålamod ...

Keywords: erotik, sex, lust, njutning, begär, kärlek, hbtq, gay, män, tålamod, Julie Jones

Julie Jones är en anonym författare av erotiska noveller. Utifrån ett feministiskt perspektiv ifrågasätter hon samhällsnormer med sitt skrivande. Bakom pseudonymen finns en kvinna med bakgrund inom flera olika branscher. Jones finner inspiration på sociala medier och i samtal med människor hon känner. Hennes författarkarriär började med en blogg där hon skrev erotisk fanfiction om pojkband. Nu publiceras några av dessa historier. Namnen har bytts ut, men historierna är minst lika heta.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Tålamod - erotisk novell