Tända stjärnor- Anneli Olsson

10h 4min
295 Sidor
Gravitationserien
bookCoverFor

Beskrivning

Vid nio års ålder har Karins livsdröm redan tagit form: hon vill bli astronaut och ge sig ut i rymden. Tjugofem år senare jobbar hon som robotingenjör på ett företag som samarbetar med både NASA och ESA. Hon är nära – men inte tillräckligt nära. Kommer tillfället någonsin att dyka upp?

När den europeiska rymdorganisationen plötsligt går ut med att de behöver tre nya astronauter tvekar Karin inte en sekund. Ivrigt påhejad av bästa vännen Emil och sin familj påbörjar hon den långa och svåra ansökningsprocessen.

Men vad ska hon göra om allt faller redan på läkarundersökningen? Kan det ligga henne i fatet att hennes pappa tampas med psykisk ohälsa? Hon är bara en av tiotusentals som vill åt någon av de eftertraktade platserna. Ändå kan hon inte låta bli att hoppas. För kanske, bara kanske, finns det en chans att drömmen kan bli verklighet.

TÄNDA STJÄRNOR är en varm berättelse om vänskap, att övervinna svårigheter och att våga satsa på sin stora dröm. Boken är den första delen i Gravitationsserien.

ANNELI OLSSON, född 1980, är en svensk författare och frilansskribent från Edsbyn. Hon gjorde sin författardebut år 2020 och är numera bosatt i Uppsala. Anneli producerar även populära "Podden Skrivvänner" tillsammans med Stina Flodén.
Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 4min
Sidor e-bok:
295
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-06-22
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726959444
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726959390

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)