Tänka, snabbt och långsamt

Betyg 3.9
16h 58min
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Psykologen Daniel Kahneman, som belönats med Ekonomipriset till Alfred Nobels minne för sin banbrytande forskning, anses vara en av vår tids viktigaste tänkare. Hans forskning har haft stort inflytande inom en rad olika områden från ekonomi och psykologi till medicin och politik. Men det är först nu, i Tänka, snabbt och långsamt, som hans idéer blir tillgängliga för en bredare publik.

Vill du veta... ...varför det är bättre att ställas inför en domare strax efter lunch än sent på eftermiddagen? ...varför intelligenta kvinnor väljer att att gifta sig med korkade män? ...varför investerare skulle tjäna mer på att ta en dusch än på att byta aktier? Läs succéboken "Tänka, snabbt och långsamt" så får du svaren och mycket, mycket mer.

Daniel Kahnemans storverk kommer för evigt att förändra ditt sätt att tänka om hur du tänker. Daniel Kahneman är professor emeritus i psykologi vid Princeton University. Tänka, snabbt och långsamt har getts ut i över trettio länder och har sålt i mer än två miljoner exemplar.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Pär Svensson

Format:

Tid ljudbok:

16h 58min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-03-14

Förlag ljudbok:

StorySide

ISBN ljudbok:

9789170369797

© 2014 Storyside (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Tänka, snabbt och långsamt

Bästa boken som skrivits. Varje gång jag inte vet vad jag ska lyssna på så återkommer jag till den här boken.

Prinsen

Mkt bra

Thomas

Detaljerad information, men som är intressant och lärorikt.

Peter

Den här boken har jag lyssnat på 3 gånger, jag slutar aldrig att förunnas av författarens förståelse för hur det mänskliga beteendet fungerar. Dom första 100 sidorna är tråkiga men nödvändiga för resten av boken. Håll ut. En helt ny förståelse för det mänskliga beteendet finns här i.

Sofia