Tea-Bag

- Henning Mankell

Betyg 3.5
9h 21min
306 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

Jesper Humlin skriver svåra dikter för en liten men hängiven skara. Någon bred läsekrets har han inte, men vad gör det, så länge man firas av de som kan sin sak? Någon som dock hoppas på snar förändring är Jespers förläggare, som helst ser att han byter bana och börjar skriva kriminalromaner. Men på deckarscenen råder hård konkurrens - inte minst från den ständige rivalen Viktor Leander.

Efter ett antal missräkningar får Jespers inspiration sig en ordentlig törn. Men ett oväntat möte med den illegala invandrarflickan Tea-Bag skakar om honom och sakta men säkert börjar nya idéer ta form. Han bestämmer sig för att starta en skrivarkurs för Tea-Bag och hennes vänner. Och trots att kursen inte blir som Jesper tänkt sig blir det ändå en livsomvälvande upplevelse - för både honom och Tea-Bag.

Henning Mankell (1948-2015) var en svensk författare och dramatiker. Hans böcker har sålts i över 40 miljoner exemplar och flera av dem har även filmatiserats. Mankell är också en av Sveriges internationellt mest lästa författare.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

9h 21min

Sidor e-bok:

306

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-08-21

Förlag ljudbok:

Saga Egmont

ISBN ljudbok:

9788726496338

Förlag e-bok:

Leopard förlag

ISBN e-bok:

9789173430180

Vad andra tycker

Recensioner av Tea-Bag - E-bok, Ljudbok

Bra bok

Per-Arne