The Underwriting - Säsong 1 : Avsnitt 4- Michelle Miller

1h 14min
38 Sidor
The Underwriting
bookCoverFor

Beskrivning

AVSNITT 4

När Hooks prospekt är inlämnat till Finansinsektionen kan Todd äntligen ta sig till gymmet för en session med sin snygga privattränare Morgan. Nick träffar sin nya ekonomiska förvaltare för att planera vad han ska göra med sina framtida miljoner och han blir djupt tagen av dennes sekreterare.

Tara tar ett stort kliv i sin karriär när hon representerar L.Cecil på en välgörenhetsgala, medan Charlie stämmer möte med en gammal vän på New York Times för att berätta vad han hittat rörande Kellys död.

----

The Underwriting utspelar sig på Wall Street och i Silicon Valley. Under tolv avsnitt får man följa sex ambitiösa högpresterande unga karriärister i deras jobb med att börsintroducera dejting/sex-appen Hook. Manipulation, maktspel och intriger är en del av vardagen för dessa män och kvinnor. Och det är en stenhård, krävande vardag. Din vän idag kan vara din fiende imorgon i en värld där allt är till salu – bara priset är det rätta.

Den karismatiske finansmannen och kvinnokarlen Todd Kent är handplockad av Hooks grundare, den geniale men obehaglige Josh Hart. På bara två månader ska investmentbankens team dra in 14 miljarder dollar i aktiekapital. Allt måste bli perfekt, alltför mycket står på spel. Tiden är knapp och påfrestningarna enorma.

----

The Underwriting är en e-serie skriven av amerikanskan Michelle Miller som har ett förflutet på investmentbanken JP Morgan. Serien tar oss bakom kulisserna i den hårda och maktlystna finansvärlden. Den har jämförts med Netflix-serien House of Cards och filmerna The Social Network och The Wolf of Wall Street. Boken är såld till 16 länder.

Sagt om boken:

”Michelle Millers sexiga debutroman är en fullständig inblick i de unga, framgångsrikas liv på Manhattan. Det är lika bra att ge efter – du kommer inte kunna lägga den ifrån dig.” - Lauren Weisberger, författare av Djävulen bär Prada

”The Underwriting ger oss en härlig insyn i vad som händer i både styrelserum och sovrum när unga finansmän- och kvinnor möter entreprenörer under en börsintroduktion i Silicon Valley. Det är både en thriller och en resa genom den nya digitala eran. Den är både sexig och smart. Jag blev hookad direkt.” - Cristina Alger, författare av The Darlings

Författare:

Översättare:

Lena Olsson

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

4

Tid ljudbok:

1h 14min

Sidor e-bok:

38

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-01-05

Förlag ljudbok:

Bokfabriken

ISBN ljudbok:

9789176290514

Förlag e-bok:

Bokfabriken

ISBN e-bok:

9789176290507

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)