Tigerrummet- Thomas Holden

241 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Vincent Holm är en medelålders svensk som lever ett välordnat liv fullt tillfreds med sin en gång för alla utprovade tillvaro. Hans existens kretsar runt företaget där han är anställd som ekonomi- och personalchef, besöken hos sin mamma på slaget klockan tre varje söndag och de minutiöst planerade semestrar han kostar på sig varje höst.

Men så plötsligt, på resan mot sitt välordnade semestermål, slits hans tillvaro i stycken. Eve korsar hans väg! En hemlighetsfull och oberäknelig kvinna med mystiska affärer drar iväg med honom på en hisnande tur genom världen, och utan att han får tid att fundera över hur det gått till befinner han sig än på flykt undan den italienska maffian, än i ett skrangligt flygplan över Albanien, än som gisslan i ...

Tigerrummet är en underhållande och infallsrik roman. Den har thrillerns spänning och en drastisk humor, och mitt i all halsbrytande handling rymmer den också reflektioner om fantasi och verklighet och om nödvändigheten att vara öppen för det oförutsägbara.

Thomas Holden är född 1942 och skriver också dramatik.

Författare:

Format:

E-bok

Sidor e-bok:

241

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-09-01

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100165437