Timglas

- Stefan Arbratt, Jonas Kragnert Bartholf

Betyg 3.5
4h 52min
144 Sidor
Brottsplats Göteborg
bookCoverFor

Beskrivning

En sommarkväll 1994 blir Inger Lövgren brutalt våldtagen i sitt hem av en okänd man. Nästan 25 år senare kontaktar hon Klas Hagberg på Göteborgspolisens Kalla fall-grupp och ber honom om hjälp. När Klas börjar gräva i fallet upptäcker han att det finns fler kvinnor som utsatts för liknande övergrepp och allting tyder på att en serievåldtäktsman fortfarande går fri.

Trots chefens protester går Klas vidare och än en gång tar han hjälp av sin vän Sara Douhan, som jobbar inom hemtjänsten. Återigen tvingas de båda att tänja på reglerna i jakten efter sanningen. En sanning som visar sig vara mer fasansfull än någon av dem kunnat föreställa sig.

”Timglas” är en fristående uppföljare till ”Brottsplats 416” och andra delen i serien "Brottsplats Göteborg". En kriminalroman om sorg, utsatthet och möjligheten till försoning.

Sagt om Timglas:

"Timglas känns som en naturlig uppföljning till Brottsplats 416. Förutom att arbratt/Kragnert Bartholf tar sig an det populära berättarsättet att varva nutid med dåtid så fördjupas porträtten av karaktärerna. Något som fungerar mycket bra". - Karin Carlsson, Bohusläningen.

"Timglas är en lite annorlunda deckare med en polis och en undersköterska som team, en spännande kombo tycker jag, och som löser problem på sitt eget sätt. Boken har korta kapitel med högt tempo och är absolur läsvärd. Betyg 4 av 5" - Sofias bokhylla.

"Timglas är spännande, lättläst och med korta kapitel. " - Evas bokhylla.

"Ett extra plus är sättet som författarduon lyckas väva ihop historien på. De gör det på ett mycket bra och oväntat sätt. Ett rappt språk, högt tempo och en spännande handling". - Bettan bokprataren.

"Spännande kriminalhistoria med oväntade vändningar. Språket är lika rappt som i Brottsplats 416 och tempot hålls uppe med de korta kapitlen". - Boknjutaren.

Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
4h 52min
Sidor e-bok:
144
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-30
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180003377
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180003384

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)