Timmar av sammet- Alyson Richman

Betyg 4.1
10h 36min
305 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Medan Paris står inför en tysk ockupation, stänger en ung fransk kvinna dörren till sin bortgångna mormors hem, en våning fylld av skatter, osäker på om hon någonsin kommer att återvända. Marthe de Florian, en gång omsusad kurtisan har byggt upp ett liv bland konst och vackra ting, allt för att lämna sin fattiga barndom i de mörka gränderna i Montmartre bakom sig. När Europa står inför ett världskrig väljer hon att berätta sin historia och sina innersta hemligheter för sondottern Solange. I berättelsen om Marthes liv är tingen viktiga, alldeles särskilt ett vackert pärlhalsband och ett porträtt av Marthe, målat av den italienska konstnären Giovanni Boldini. Medan Marthes berättelse vecklas ut likt våder av sammet, hjälper det Solange på hennes väg genom livet.

Inspirerat av den sanna berättelsen om en övergiven våning i Paris, berättar Alyson Richman om Solange Beaugiron, en ung kvinna som tvingas överge sin farmors arv.

Alyson Richman har toppat bästsäljarlistor världen över med sina böcker. Hennes böcker har givits ut i över trettio länder. Alyson bor med sin familj på Long Island och skriver just nu på sin nästa roman.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Carina Jansson
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 36min
Sidor e-bok:
305
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-11
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Polaris
ISBN ljudbok:
9789177956921
Förlag e-bok:
Bokförlaget Polaris
ISBN e-bok:
9789177956938

© Bokförlaget Polaris (Ljudbok)

© Bokförlaget Polaris (E-bok)