Tjejerna på ridklubben 1 - De tre musketörerna- Karla Schniering

Betyg 4.3
12min
9 Sidor
Flickorna på ridklubben
bookCoverFor

Beskrivning

Ridklubbens stora sommarfest närmar sig och för vännerna Ina och Tine är det en viktig chans att visa upp sina färdigheter i sadeln. Det enda problemet är att flickorna behöver en till ryttare för att förverkliga sin plan och de elaka flickorna Bettina och Sarah verkar vara deras enda alternativ. Men plötsligt får ridklubben en ny ryttare när Alexandra och hennes häst Lilian dyker upp. Har Ina och Tine äntligen funnit sin tredje musketör eller kommer Bettina och Sarah att skrämma i väg Alex med sina elaka spratt?

I "Tjejerna på ridklubben" får vi följa de unga ryttarna Ina, Tine och Alexandra under en sommar på herr Books gård. På gården finns många hästar och andra djur och varje dag är ett nytt äventyr för flickorna. Häng med på ponnyjakt, en dramatisk fölning, en ridtur i åskväder och mycket mer.

Karla Schniering är en riktig mångsysslare som utöver att skriva barnböcker, deckare, kolumner och artiklar även målar tavlor och säljer tillbehör till modelljärnvägar. Hon har studerat historia, arkeologi och filosofi. Men framför allt älskar hon djur. Hon umgås dagligen med sin häst, sina getter, hönor och katter.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Camilla Duner
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
12min
Sidor e-bok:
9
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-11-09
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726115093
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788711866856

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)