Tjejerna på ridklubben 10 - En riskfylld ridtur- Karla Schniering

Betyg 4.6
11min
9 Sidor
Flickorna på ridklubben
bookCoverFor

Beskrivning

Det är dags för årets största utflykt med ridklubben och alla ska med. Tine, Ina och Alex ser fram emot en härlig dag med både picknick och kapplöpning. Förväntningarna är höga, särskilt för Alex som inte har varit med förut. Det enda som kan förstöra deras goda humör är den fisförnäma fru Rose, som vägrar ha ridhjälm på sig. Och när hennes häst Chico blir rädd för tåget och stegrar sig i vild panik tar dagen en oväntad vändning. Tine, Ina och Alex måste rida tillbaka till gården och hämta hjälp – och dessutom leta rätt på en vettskrämd Chico.

I "Tjejerna på ridklubben" får vi följa de unga ryttarna Ina, Tine och Alexandra under en sommar på herr Books gård. På gården finns många hästar och andra djur och varje dag är ett nytt äventyr för flickorna. Häng med på ponnyjakt, en dramatisk fölning, en ridtur i åskväder och mycket mer.

Karla Schniering är en riktig mångsysslare som utöver att skriva barnböcker, deckare, kolumner och artiklar även målar tavlor och säljer tillbehör till modelljärnvägar. Hon har studerat historia, arkeologi och filosofi. Men framför allt älskar hon djur. Hon umgås dagligen med sin häst, sina getter, hönor och katter.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Camilla Duner
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

10

Tid ljudbok:
11min
Sidor e-bok:
9
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-06-05
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726240559
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788711866863

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)