Tjejerna på ridklubben 2 - Var är Bubi?- Karla Schniering

Betyg 4.5
14min
9 Sidor
Flickorna på ridklubben
bookCoverFor

Beskrivning

Trots att den vita welshponnyn Bubi bara har bott på gården i ett par veckor ställer han redan till det för vännerna Tine, Ina och Alex. Det är irriterande att städa upp efter honom och hans glupande aptit kan orsaka en del besvär, men flickorna skulle gärna ha överseende med hans brister – om de bara kunde hitta honom. Ponnyn visar sig nämligen vara väldigt duktig på att försvinna. Nu gäller det både att hitta honom och att lista ut hur han lyckas rymma gång på gång.

I "Tjejerna på ridklubben" får vi följa de unga ryttarna Ina, Tine och Alexandra under en sommar på herr Books gård. På gården finns många hästar och andra djur och varje dag är ett nytt äventyr för flickorna. Häng med på ponnyjakt, en dramatisk fölning, en ridtur i åskväder och mycket mer.

Karla Schniering är en riktig mångsysslare som utöver att skriva barnböcker, deckare, kolumner och artiklar även målar tavlor och säljer tillbehör till modelljärnvägar. Hon har studerat historia, arkeologi och filosofi. Men framför allt älskar hon djur. Hon umgås dagligen med sin häst, sina getter, hönor och katter.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Camilla Duner
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
14min
Sidor e-bok:
9
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-04-30
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726204339
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788711866870

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Tjejerna på ridklubben 2 - Var är Bubi? - E-bok, Ljudbok

Bra att dom hittade han.

Mikael